Menu
Zoeken Annuleer

De Zebra's 

 
Welkom!

 Leuk dat u een kijkje neemt op onze pagina! De Zebragroep is een combinatiegroep 1/2 waarvan juffrouw Regina en juffrouw Dorien de vaste leerkrachten zijn.  
De groep bestaat uit 15 leerlingen, 4 leerlingen in groep 1 en 11 leerlingen in groep 2. Er zullen dit schooljaar nieuwe leerlingen instromen die 4 jaar worden. 

In groep 1/2 werken we elke 2 weken aan een thema van de methode Piramide.
Hierna hebben we een weekje rust. 
Tijdens de thema's oefenen en observeren we verschillende leerdoelen. Hier gaan de kinderen zo zelfstandig mogelijk mee aan het werk. We werken in hoeken, aan tafels en op de gang. 
Op deze manier blijft er ruimte over om kleine kringen te creëren. In de kleine kringen krijgen groep 1 en 2 leerstof aangeboden op hun eigen niveau. 

Daarnaast geeft onze tutor extra ondersteuning d.m.v. pre-teaching en/of remediëring. Ook is er extra aandacht voor kinderen die snel nieuwe dingen oppikken, graag experimenteren en creatief denken. 

Twee keer per week worden groep 1 en 2 gesplitst zodat er aandacht kan worden geschonken aan oa. het aanleren van de letters en voorbereidend schrijven voor groep 2. 

Op deze pagina en via facebook proberen we regelmatig foto’s  van alle leuke en leerzame dingen die wij doen te plaatsen!

Bent u nieuwsgierig naar wat we precies doen in onze groep?
Kom dan gerust een kijkje nemen op onze mooie, nieuwe school!


 

Nieuws

18-02-2020
14-01-2020
26-11-2019
07-11-2019
17-10-2019
MEER NIEUWS